/

Back to home page

Personal

Agenda en Mediamomenten November

   Sun 25/11/2001

Radio: Maandag 26 november is Lousewies van der Laan te gast bij AVRO's "1 op de middag" (16.00h). Woensdag 28 november organiseert zij, in de marge van de plenaire zitting in Brussel,een seminar over "Godsdienst en Politiek" als vervolg op de Vatikaan-actie van vorig jaar.

Agenda en Mediamomenten November 2001

Radio: Maandag 26 november is Lousewies van der Laan te gast bij AVRO's "1 op de middag" (16.00h)

TV: Vrijdagavond 23 november is Lousewies van der Laan te zien bij BBC Newsnight (23.30 op BBC 1) met een eerste reactie op de Europese speech van Brits premier Tony Blair.

Radio: Vrijdagochtend 23 november reageert Lousewies van der Laan op Business News Radio op de waarschuwing van de Europese Commissie aan importeurs van goederen uit Israel dat deze de Europese origineregels schenden.

Radio: Donderdag 15 november ´s ochtend op Business Nieuws Radio over het bezoek van het belgisch Voorzitterschap aan het Midden Oosten.

Radio: Maandag 12 november tussen 8 en 9 discussieert zij in het EO radioprogramma "De Ochtenden" over menselijke genetica.

TV: Zondagmiddag 11 november is zij te gast in Buitenhof, het discussieprogramma op Nederland 3 om met andere collegas te spreken over de oorlog in Afghanistan en het gebrek aan Europese eenheid.

Radio: Zaterdag 10 november gaat Lousewies van der Laan om 12 uur op Business Nieuws Radio in debat met Hans Blokland van de ChristenUnie over het op handen zijnde Europees verbod op therapeutisch klonen.

Agenda

Woensdag 28 november organiseert Lousewies van der Laan met EP collegas van VVD en PvdA een seminar over "Godsdienst en Politiek" als vervolg op de Vatikaan-actie van vorig jaar. Voor een uitnodiging of meer informatie kunt u bellen met 070-311 96 66.

Woensdag 28 tot donderdag 29 november vergadert het Europees Parlement plenair in Brussel. Op de agenda staat o.a. het rapport van de Tijdelijke Commissie Menselijke Genetica met daarin een verbod op therapeutisch klonen. Voor een volledige agenda kunt u terecht op www.europarl.eu.int

Van maandag 12 tot donderdag 15 vergadert het EP in Straatsburg. Op de agenda staan onder andere: meselijke genetica, ongewenste emails en steun aan de luchtvaart. Voor een volledige agenda kunt u terecht op www.europarl.eu.int

Zaterdag 17 november spreekt Lousewies van der Laan op het D66 congres in Rotterdam.

Dit overzicht is niet compleet en is slechts bedoeld om de lezer een indicatie te geven van mogelijk interessante mediamomenten en agendapunten.